dapatkan harga istimewa promosi ramadhan sementara stok masih ada!!!

KINI PUASA LEBIH BERTENAGA BERSAMA

JUS KURMA tEEGo

Tiada Lagi kelesuan sepanjang berpuasa dengan kurma fruit drink

bila masuk bulan puasa pasti ini terjadi!

Mudah Sangat Rasa Letih dan lesu ketika berpuasa seharian

berat berlebihan dan tinggi kolesterol Sebab berbuka tak ingat dunia

Sering Terjadi Gula rendah (hipoglisemia) dan HB rendah (anemia)

Sembelit Terjadi Akibat Kurang Minum Air Ketika Bulan Ramadan Yang Mulia

Kencing manis menyebabkan tak boleh minum minuman bergula

Endemic COVID-19 boleh jadikan badan lebih letih & lesu dgn mudah

"kesian bila lihat anak-anak letih dan lesu ketika berpuasa. kadang-kadang mereka sampai terpaksa batalkan puasa sebab mereka dah tak larat sangat"

Kenikmatan Sewaktu BERBUKA yang TIADA TANDINGAN!

dah la sedap, baik untuk kesihatan lagi!

kini anda boleh kekal bertenaga sepanjang bulan ramadhan bersama tEEGo

Bersahur & Berbukalah Dengan......

JUS KURMA

Memperkenalkan Perisa Terbaru Jus Kurma Pomegranate tEEGo

a wonderfully refreshing drink for hot days

beat out the fatigue

BANYAK MANFAAT YANG ADA DALAM JUS KURMA tEEGo NI TAU, ANTARANYA...

Semua Peringkat Usia Boleh Minum Jus Kurma tEEGo

Daripada anak kecil sampai lah orang dewasa hingga ke tua, pun boleh minum! Sebabnya, ia diperbuat daripada 100 peratus ekstrak kurma semula jadi! Banyak khasiatnya jika diamalkan selalu!

Atasi Masalah Kelesuan Sepanjang Berpuasa Dengan tEEGo

happy bila tengok customer sangat berpuas hati

Tahu Tak Kenapa Ramai Repeat Order?

Sebabnya Jus tEEGo Ni

100% ekstrak buah kurma asli

0% gula tambahan

Jangan Risau
Jus Kurma tEEGo Ini Dijamin Bersih Dan Halal

production process juga dilakukan di kilang bumiputera yang bersih dan diyakini selamat

kini tiada lagi masalah kelesuan dan keletihan ketika berpuasa

Jus Kurma Fruit Drink tEEGo Penyelamat Ketika Berpuasa

keenakan buah kurma pada setiap tegukan

Nak Tahu Tak Berapa Harga Jus tEEGO Ni?

harga untuk 1 karton

RM147.60

tapi

istimewa buat mereka yang beli di website hari ini

anda akan dapat harga promo ramadhan!!!

RM95

dan!!!

membawa pulang hadiah eksklusif Berikut:

Siap Boleh Join Contest

wang tunai RM50 x 10 orang

tudung ariani x 5 pemenang

Jam
Minit
Saat

jadi tunggu apa lagi tu ?

jom ramai-ramai order buat stok ramadhan

sementara stok masih ada

pakej basic bujang

RM 95 RM147.60
  • 8 botol jus kurma original (400ml)
  • 8 botol jus kurma lemon (400ml)
  • 8 botol jus kurma pomegranate (400ml)
  • percuma vouncher diskaun bernilai RM20
  • percuma penghantaran bernilai RM10

pakej kongsi couple

RM 180 RM285.10
  • 16 botol jus kurma original (400ml)
  • 16 botol jus kurma lemon (400ml)
  • 16 botol jus kurma pomegranate (400ml)
  • percuma vouncher diskaun bernilai RM20
  • percuma penghantaran bernilai RM20
  • percuma tasbih digital bernilai RM9.90

pakej lengkap family

RM 250 RM432.90
  • 20 botol jus kurma original (400ml)
  • 20 botol jus kurma lemon (400ml)
  • 20 botol jus kurma pomegranate (400ml)
  • percuma vouncher diskaun bernilai RM20
  • percuma penghantaran bernilai RM30
  • percuma tasbih digital bernilai RM9.90
  • percuma almond milk vanilla bernilai rm79

Ada jaminan?

jangan risau

Kami ganti balik secara percuma sekiranya tEEGo yang anda terima rosak

kami hantar sampai depan rumah tau! anda hanya perlu duduk dirumah

faq

2 tahun dan ke atas

tiada gula tambahan

Tiga perisa – Original, lemon & pomegranate

Boleh. Reply saja Whatsapp kami semasa kami buat confirmation order

This Site Is Not A Part Of The Facebook Website Or Facebook Inc. Additionally, This Site Is NOT Endorsed By Facebook In Any Way. FACEBOOK Is A Trademark Of FACEBOOK, Inc

Copyright @ 2022 The Dalucia Sdn Bhd.
All Rights Reserved